LOGÓTERVEZÉS


FORIS BEVERAGE
logótervezés
webdesign: foris 

SERCLI HUNGARIEN STREET FOOD
logótervezés
 

LUKÁCSI BORHÁZ 
logótervezés
webdesign: lukcsi 

HOLLEI PROMOTION
logótervezés
-  

VÍZPART APPARTMANOK
logótervezés
-  

HEALZZ
logótervezés
webdesign: healzz  

BEAMY
logótervezés
webdesign: cukorbetegkozpont  

ITTHON
logótervezés
webdesign: eletmodorvosikozpont   

VÁLLALATI EGÉSZSÉGKÖZPONT
logótervezés
webdesign: vállalati_egészségközpont   

SPORTORVOSI KÖZPONT
logótervezés

PREVENCIÓS SZÚRŐKÖZPONT
logótervezés

KARDIÓKÖZPONT
logótervezés
-  

BEAMY
logótervezés 

ITTHON
logótervezés
webdesign + programozás: naturkozmetika

UZARE
logótervezés 
webdesign: http://www.uzare.hu/ 

PREVENSYS
logótervezés

PH VITAE
logótervezés 

SZÉKELY TÚRÁK
logótervezés
webdesign: székelytúrák 

LOGÓTERVEZÉSI RÉSZLETEK

A JÓL MEGTERVEZETT LOGÓ NEM CSAK ESZTÉTIKAI ÉLMÉNYT NYÚJT A BEFOGADÓK SZÁMÁRA, HANEM TÜKRÖZI A CÉG ÜZLETI POZÍCIÓJÁT A PARTNEREI SZÁMÁRA.

HOGY KEZDŐDIK A LOGÓ TERVEZÉSE?


Amennyiben a www.borcimke-tervezes.hu  illetve a www.logotervezes.co.hu oldalamonlátott logótervek, referenciák elnyerik a tetszését, vegye fel velem a kapcsolatot.

Hívjon a +36 30 609 2059-es telefonszámon.
 


MIT KELL TUDNI A LOGÓTERVEZÉSSEL KAPCSOLATBAN?

Ahhoz, hogy a megbízásom végén mindketten elégedettek legyünk az általam készített logodizájnnal meg kell beszélnünk néhány, a tervezést alapvetően befolyásoló dolgot. Szükségem van az Ön segítségére ahhoz, hogy céltudatosan tudjunk együttdolgozni a cél elérése végett.

- milyen típusú logót szeretne terveztetni. (modern, stilizált, tipografált, old, vintage stb.)
- melyek azok az alapvető fontosságú ismérvek melyek elengedhetetlenek a logó megtervezésénél 
- tud-e olyan logodizájnt mutatni amit kedvel valamiért (betütípú, színek, formák stb.)
- milyen életkorú és munkakörű emberek lesznek azok akik találkozni fognak a megtervezett logóval  
- milyen területeken fogja használni az elkészült logót.(web, digitális nyomtatás, bögre, póló, Tv-reklám, külső cégtábla, autódizájn stb.)
- milyen szövegeket kíván a logóban használni. példa: Free-dimension Bt, grafikai stúdió
- van-e valamilyen markáns elképzelése a logó szín, formavilágával kapcsolatban 
- vannak e olyan színek amellyeket mindenféleképpen látni szeretne a dizájnban, illetve vannak-e olyan színek amellyeket semmilyen körülmények között sem preferálna 


A LOGÓTERVEZÉSI FOLYAMATOKRÓL
 
1. amennyiben az általam képviset grafikai stílus elnyerte tetszését, kérem rendelje meg írásban (adonyi.g@gmail.com) az Ön által elképzelt logótervezési feladatokat a fent olvasottak figyelembevételével.

2. a megrendelés után kezdődik el a a logótervezési folyamata. Előszőr 2 db alapelképzelést készítek el Önnek. Ezekben a grafikai elképzelésekben mutatom meg Önnek milyen intuíciók ébredtek bennem az Ön leírása alapján. Miután megkapta az alapelképzeléseimet Önnek írásban el kell elmondania a meglátásait az általam készített dizájnnal kapcsolatban. Példáúl. Tetszenek az egyes dizájn színei, és a kettes dizán betütípúsai, de nem tetszik a logóban szereplő stilizált aútó. Szeretném ha életszerübb lenne az ábrázolás. Amennyiben az átadott két logódizájn közűl egyik sem tartalmaz olyan grafikai elemeket amelyek elnyerték a tetszését, és azok továbbgondolásra alkalmassá tennék az alapelképzeléseimet, abban az esetben megköszönöm a megkeresését, és tisztelettel elköszönök Öntől. Ebben az esetben több mint valószínű nem én vagyok az a tervező grafikus aki képes elkészíteni Önnek a megfelelő logódizájnt. Önnek nem kell kifizetnie az eddigi munkámat. Az elkészült dizájn nem használható fel a szerzői jogok nálam maradnak.

3. miután megkapon az Ön által elkészített leírást, annak figyelembevételével elkészítem a második fordulót. Ebben már sokkal konkrétabban vannak megfogalmazva az Ön által támasztott igények. Miután elkészülnek az új logógrafikák, Önnek ismételten véleményeznie kell a munkámat.

4. a harmadik fordulóban, már csak egyfajta logódizánnal haladunk tovább a tervezésben. A cél az, hogy elérjük a végleges állapotot, aminek eredményeképpen Ön hozzájuthat a nyomdailag előkészített logodesign digitális változatához.

5. amennyiben további változtatásokra lenne szükség a logo megjelenésében, abban az esetben azt innentől kezdve óránként 10.000 Ft + Áfa áron tudom elvégezni. A javítások az eddig elkészült deizájnra vonatkoznak, tehát ha Ön úgy dönt hogy az eddig elkészült dizájn nem felel meg az elvársainak, abban az esetben az eddig elkészült dizájn munkafolyamataiért a tervezési díj 50%-át kiszámlázom Önnek. A tervek szerzői jogai nálam maradnak, tehát az elkészült terveket nem használhatja fel semmilyen módon, nem adhatja át harmadik személynek átdolgozásra stb.

MIKOR ÉS MILYEN FORMÁBAN KAPJA MEG A LOGÓDIZÁJNT?

MIután Ön elfogadta a végső terveket, el kell utalnia a logótervezési díjat a következő bankszámlára:

- Kedvezményezett neve: FREE-DIMENSION Bt.
- Cím: 2120 Dunakeszi Dr. Kemény Ferenc utca 21.
- Fiókvezető bank: CIB BANK Számlaszám: 107022224-769890351-100005
- Kérem a megjegyzésbe írja be: logótervezés

A miután megérkezett a tervezési díj a bankszámlára küldök önnek egy belépési kódot a www.borcimke-tervezes.hu oldalamra, ahol az ÜGYFÉLKAPU segítségével hozzáférhet a végső, elfogadott tervhez nyomdailag előkészített formában a nyomdai kivitelezés figyelembevételével. Tehát ha a logóval kapcsolatos termékek (névjegykártya, levélpapír, dosszié stb.) ofszet nyomdában lesznek legyártva akkor 300 dpi composite C.M.Y.K formában ha más nyomdatechnológiai eljárással készülnének bizonyos termékek (bögre, sapka, ajándéktárgy stb.) abban az esetben annak a szabványnak megfelelő formátumban kerülnek átadásra.

FELHASZNÁLÁSI JOGOKRÓL Fenntartom a jogot, arra nézve, hogy az általam készített logóterveket referenciaként felhasználhassam online vagy ofline formába.

LOGÓTERVEZÉS

BORCÍMKE TERVEZÉS

PÁLINKACIMKE TERVEZÉS

TERMÉKCÍMKE TERVEZÉS

KOZMETIKUMOK CÍMKETERVEZÉSE

ÉLELMISZER CÍMKE TERVEZÉS

CÍMKETERVEZÉS

ÁRUCÍMKE TERVEZÉS